Autoriaus Dienoraštis Apie Finansų Ir Verslo

Kaip koreguoti Facebook privatumo nustatymus

Kaip pritaikyti „Facebook“ privatumo nustatymus, kad atitiktų jūsų poreikius


Vienu metu „Facebook“ pakeis privatumo nustatymus, dažnai atskleidžiant nario informaciją. 2011 m. „Facebook“ su Federalinės prekybos komisija išsprendė už privatumo politiką atsakingą mokestį, o šiandien vartotojai turi pasirinkti privatumo pakeitimus.

„Facebook“ privatumo nustatymai leidžia jums nurodyti, kas gali matyti, kokio tipo informaciją paskelbėte „Facebook“. Nors „Facebook“ suteikia jums galimybę kontroliuoti, ką kiti gali matyti jūsų profilyje, jei turite kokių nors abejonių ar abejonių dėl to, ką galima sužinoti apie jus, geriausias jūsų pasirinkimas nėra turėti „Facebook“ profilį.

Kaip namų verslo savininkas, „Facebook“ yra puikus būdas pasiekti ir prisijungti prie savo rinkos visame pasaulyje. Jei nuspręsite naudoti „Facebook“ profilį, šansai yra tam tikra kontrolė, kas gali pamatyti, kas ir kas gali skelbti, kas yra jūsų laiko juostoje. Štai keletas patarimų, kaip koreguoti „Facebook“ privatumo nustatymus, kad atitiktų jūsų poreikius.

Prieiga prie „Facebook“ privatumo nustatymų

Jei norite pasiekti „Facebook“ privatumo nustatymus:

  1. Prisijunkite prie „Facebook“.
  2. Viršutiniame dešiniajame puslapio kampe spustelėkite rodyklę žemyn, kad pasiektumėte paskyros meniu ir pasirinkiteNustatymai.
  3. Pasirinkite Privatumo nustatymai

„Facebook“ suteikia jums tris sritis, kuriose galite valdyti privatumą:

  1. Kas gali matyti mano daiktus: Spustelėkite Redaguotišalia, kas gali matyti jūsų būsimus įrašus ir langas bus atidarytas. Iš ten galite pasirinkti „Vieša“, „Draugai“ arba „Tik man“. Čia yra Daugiau pasirinkimų rodyklė žemyn, kuri leidžia pasirinkti draugų sąrašą, grupę arba tinkinti, kas gali matyti jūsų įrašus.
  2. Kas gali susisiekti su manimi: Jei kada nors gausite šlamštą ar sukčiai, ar esate susirūpinę, galite kontroliuoti, kas gali su jumis susisiekti. Jūsų parinktys yra „Visi“ arba „Draugų draugai“.
  3. Kas gali mane pamatyti: Yra trys galimybės žmonėms, kurie jus suranda „Facebook“, ir jūs galite kontroliuoti juos visus. Galimos šios parinktys: 1) kas gali ieškoti jūsų el. Paštu, 2) kurie gali ieškoti jums pagal telefono numerį, 3) ar norite, kad paieškos sistemos susietų jūsų profilį? Kaip ir parinktis „Redaguoti“, norėdami pasirinkti „Visiems“, „Draugai“ arba „Draugų draugai“ pirmosioms dviem parinktims ir „Taip“ arba „Ne“ paieškos variklio parinkčiai.

Kita galimybė pasiekti jūsų privatumo nustatymus yra spustelėti privatumo nuorodų piktogramą (tai yra užraktas su meniu piktograma), esančią šalia rodyklės rodyklės, kad galėtumėte pasiekti savo paskyrą viršutiniame dešiniajame „Facebook“ puslapio kampe. Iš ten jūs galite pasirinkti, ar norite patikrinti privatumo patikrą, taip pat pasirinkti vieną iš trijų variantų (kurie gali matyti mano daiktus, kurie gali susisiekti su manimi, kas gali mane peržiūrėti). Taip pat galite rasti nuorodą į „Facebook“ privatumo pagrindus.

Draugų sąrašų naudojimas „Facebook“ privatumo nustatymams

Puikus būdas kontroliuoti, kas mato jūsų „Facebook“ profilyje, ypač namų verslo savininkams, yra „Facebook“ draugų sąrašų naudojimas. Kaip minėta, galite pasirinkti vieną iš šių sąrašų, kai pasirenkate, kas gali matyti jūsų įrašusKas gali matyti mano daiktus. Tačiau šis sąrašas jums prieinamas, kai darote įrašą. Dėžutės, kurioje įvedate pranešimą, apačioje yra parinkčių, kaip pridėti paveikslėlį, pridėti žymes kitiems nariams, pridėti jausmų emocijų, patikrinti ir planuoti savo įrašą. Šalia šių piktogramų yra išskleidžiamajame meniu su numatytuoju nustatymu, pvz., „Draugai“. Spustelėkite laukelį ir gausite standartą „Vieša“, „Draugai“ ir „Tik man“, o jei spustelėsite „Daugiau parinkčių“, jūs turėsite draugų sąrašus.

Išsamesnės informacijos apie draugų sąrašo sukūrimą skaitykite Kaip sukurti „Facebook“ draugų sąrašą.

Laiko juosta ir žymėjimas (arba kurie gali skelbti jūsų profilyje)

Norite kontroliuoti, ką kiti gali įdėti į jūsų laiko juostą? Po „Privatumo“ parinktimi jūsų nustatymuose Laiko juosta ir žymėjimas,kur galite nurodyti:

  1. Kas gali pridėti dalykų į jūsų laiko juostą.
  2. Kas gali matyti dalykus savo laiko juostoje.
  3. Kaip valdote žymes, kurias žmonės prideda ir žymi pasiūlymus

Šalia kiekvieno spustelėkite redaguoti ir atlikite savo pasirinkimus.

Blokavimas

Skiltyje „Laiko juosta ir žymėjimas“ meniu „Nustatymai“ pamatysite Blokavimas,kur galite sukurti apribotą sąrašą, blokuoti naudotojus, pranešimus ir programų pakvietimus ir kt. Jei jūs kada nors erzinsite žmones, kviečiančius jus į žaidimus, norėsite patikrinti šį skyrių.

„Facebook“ privatumas mobiliesiems įrenginiams

Taip pat galite nustatyti privatumo nustatymus savo mobiliajame įrenginyje. Jei norite rasti nustatymų parinktis, turite patikrinti su „Facebook“ programos informacija. „IPhone“ spustelėkite meniu piktogramą programos apačioje ir slinkite žemyn iki Nustatymai arba Privatumo nuorodos. Jums bus suteiktos tos pačios parinktys, kaip nurodyta pirmiau (kas mato mano daiktus ir tt).

Kai turėsite savo „Facebook“ privatumo nustatymus, galėsite jaustis saugiau apie tai, ką bendrai naudojate internete. Ir kadangi galite apriboti, kas mato jūsų asmeninę informaciją, „Facebook“ profilyje tikrai nereikia pateikti klaidingos informacijos.

Atnaujinta 2016 m. Birželio mėn. Leslie Truex


Video Iš Autoriaus: Kodėl suplanuotas video gerai | Kaip planuoti YouTube vaizdo įrašus – Atradau.lt

Susiję Straipsniai:

✔ - Apsaugokite savo namų verslo kūrinius nuo vagių

✔ - Kaip įvertinti verslo idėją prieš įsipareigojant

✔ - 8 Geros klientų aptarnavimo taisyklės


Naudinga? Pasidalinti Su Draugais!