Autoriaus Dienoraštis Apie Finansų Ir Verslo

Verslo leidimas Kanadoje darbo leidime


Klausimas: Ar galiu pradėti verslą Kanadoje, kai esu Kanadoje, leidžiant dirbti?

Atsakymas:

Taip ir ne. Jei iš tikrųjų klausiate: „Ar galiu pradėti verslą Kanadoje kaip ne Kanados gyventojas ir visam laikui gyvenu Kanadoje“, tada atsakymas yra „ne“.

Norint teisėtai pradėti verslą Kanadoje kaip asmeniui, jūs turite būti Kanados pilietis arba nusileidęs imigrantas (nuolatinis gyventojas) ir kaip užsienio darbuotojas čia, norėdami gauti darbo leidimą Kanadoje.

Žinoma, kadangi daugelis Kanados darbo leidimų paprastai galioja tik nurodytam darbui, darbdaviui ir laikotarpiui (t. Y. Yra uždaryti darbo leidimai), pradėdami verslą Kanadoje, jūs pažeisite savo darbo leidimo sąlygas. Tai reiškia, kad teisėtai neleidžiama atlikti darbų "pusėje" arba netgi dirbti kitam darbdavio darbui, nurodytam jūsų darbo leidime.

Pasibaigus darbo leidimui, turite išeiti iš Kanados. (Tam tikromis aplinkybėmis galite pratęsti savo leidimą dirbti. Jei taip yra, įsitikinkite, kad prašote išplėsti savo Kanados darbo leidimą mažiausiai trisdešimt dienų iki dabartinio leidimo galiojimo pabaigos.)

Tačiau, kaip jau žinote, yra keletas skirtingų darbo leidimų tipų ir jei „ketinate vykdyti veiklą Kanadoje, kuri sukurtų ar palaikytų:

  • didelė socialinė, kultūrinė ar ekonominė nauda, ​​arba. t
  • darbas Kanados piliečiams ar nuolatiniams Kanados gyventojams “(„ Imigracija, pabėgėliai ir pilietybė Kanada “)

jums gali būti suteiktas darbdavio darbo leidimas.

Tokiu atveju, prieš pateikdami prašymą dėl leidimo dirbti, turite:

  • Pateikite darbo pasiūlymą Kanados imigracijos, pabėgėlių ir pilietybės klausimais
  • Mokėkite $ 230 darbdavio atitikties mokestį
  • Gaukite darbo numerio pasiūlymą

Verslo pradžia Kanadoje ir Gyvenimas Kanadoje

Norėdami pradėti verslą Kanadoje ir gyventi Kanadoje, turite tapti nuolatiniu gyventoju. Nuolatiniai gyventojai, taip pat žinomi kaip iškraunami imigrantai, gali teisėtai pradėti verslą Kanadoje.

Norint tapti nuolatiniu gyventoju, turėsite kreiptis dėl imigracijos į Kanadą. Yra keletas skirtingų imigracijos tipų, kuriuos galite pateikti:

  • Imigracija į Kanadą pagal Kanados pradžios vizą verslininkams imigrantams
  • Imigracija į Kanadą kaip savarankiškai dirbantis asmuo

Imigracijos į Kanadą kaip savarankiškai dirbančio asmens galimybės yra ribotos. Norėdami imigruoti per šią programą, turite turėti atitinkamą patirtį kultūrinėje veikloje ar atletikoje ir ketinti ir sugebėti reikšmingai prisidėti prie Kanados kultūrinio ar atletiško gyvenimo, taip pat patirties valdant ūkį, ketinate ir sugebėti pirkti ir valdyti ūkį Kanadoje (Kanados imigracija ir pilietybė).

  • Imigracija į Kanadą kaip kvalifikuotas darbuotojas

Prieš kreipdamiesi į imigrantą į Kanadą kaip kvalifikuotą darbuotoją, turėsite nuspręsti, ar norite emigruoti į Kvebekas, ar į kitą vietą Kanadoje. Kvebekas vykdo savo kvalifikuotų darbuotojų atrankos programą. Jei norite imigruoti į bet kurią kitą vietą Kanadoje kaip kvalifikuotą darbuotoją, turėsite kreiptis pagal „Express Entry“ programą.

Skubus įrašas

Norėdami atvykti į Kanadą per šią imigracijos programą, turite būti tinkami imigruoti pagal vieną iš šių trijų programų:

  • Federalinė kvalifikuotų darbuotojų programa,
  • Federalinė kvalifikuotų profesijų programa. T
  • Kanados patirties klasė.

Tokiu atveju jums bus taikoma užpildydami internetinį profilį su informacija apie:

  • Įgūdžiai
  • Švietimas
  • Darbo patirtis
  • Anglų ar prancūzų kalbos gebėjimai,
  • Jei atvykstate su sutuoktiniu, sutuoktinio įgūdžiai, išsilavinimas, darbo patirtis ir kalbos gebėjimai
  • Kitos detalės.

Pareiškėjams priskiriamas taškų balas pagal profilio informaciją, pagrįstą reitingų sistema, ir tie, kurie atitinka kriterijus, bus priimami į galimų kandidatų grupę. Kanados pilietybė ir imigracija (CIC) reguliariai rengia kvietimų skubaus atvykimo raundus, kuriuose jie pakvies į aukščiausio rango kandidatus iš paraiškos dėl imigracijos į Kanadą kaip nuolatinių gyventojų. Atkreipkite dėmesį, kad potencialūs kandidatai yra tikrinami Kanados imigracijos tarnyboje ir gali neatitikti priimtinumo reikalavimų, pagrįstų keliais veiksniais, įskaitant:

  • Saugumas - šnipinėjimas, terorizmas, panieka ir pan.
  • Priimti veiksmus, pažeidžiančius žmogaus teises už Kanados ribų.
  • Būdamas šalies, kuriai šiuo metu taikoma Kanada ar kitos tarptautinės organizacijos, rezidentas.
  • Buvo nuteistas už sunkius nusikaltimus Kanadoje ar už jos ribų.
  • Buvęs pripažintų nusikalstamų organizacijų narys arba užsiėmė tokia veikla kaip pinigų plovimas, žmonių kontrabanda ir kt.
  • Sveikatos problemos - sveikatos būklė, kuri gali kelti pavojų Kanados visuomenei arba reikalauti pernelyg didelės medicininės pagalbos Kanadoje.

Kitas galimas kelias

Taip pat galite pradėti partnerystę ar korporaciją Kanadoje (bet ne individualioje įmonėje), sujungdami vieną ar kelis Kanados piliečius ar iškrautus imigrantus. Pirmiausia kreipkitės į teisinę konsultaciją, prieš tai, kai tai darote, nes tai gali panaikinti jūsų leidimą dirbti. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad net jei tai padarysite, buvimas Kanados verslo partneriu ar akcininku savaime nereiškia, kad galite likti / gyventi Kanadoje.


Video Iš Autoriaus:

Susiję Straipsniai:

✔ - Esminiai patarimai, kaip rašyti efektyvų liftą

✔ - Paprasta verslo plano šablonas verslininkams

✔ - Kaip pasirinkti savo namų verslo domeno vardą


Naudinga? Pasidalinti Su Draugais!